This site uses cookies. Cookies are used for user guidance and web analytics and help to make this website better and more user-friendly. If you do not want a recording, you can disable it under Legal notice & privacy statement

DATA PROTECTION DECLARATION

Kära besökare,
Kära besökare på en av Banner GmbHs webbplatser.

Skyddet av dina personuppgifter är mycket viktigt för oss.
Användning av vår webbplats är möjlig utan att lämna personuppgifter.
Vi behandlar personuppgifter i enlighet med bestämmelserna i den europeiska allmänna dataskyddslagen (GDPR) och den österrikiska federala lagen om skydd för enskilda individer i samband med behandling av personuppgifter (Datenschutzgesetz -den österrikiska dataskyddslagen - DSG). Personuppgifter klassas som personliga när de enkelt kan spåras till en fysisk person. De allmänna bestämmelserna på vår webbplats samt kraven i de olika lagstiftningarna informerar om arten, omfattningen och syftet med insamlingen, användningen och behandlingen av personuppgifter hos

Banner GmbH
Banner Straße 1
A-4021 Linz
Tel. +43/(0)732/38 88-0
datenschutz@bannerbatterien.com

Då företaget inte är involverad i någon behandlingsverksamhet av varken offentliga myndigheter eller organ är kärnverksamheten inte ett resultat av behandlingsprocesser som kräver regelbunden och systematisk övervakning av registrerade eller dess kärnverksamhet vid omfattande behandling av vissa kategorier av uppgifter enligt artiklarna 9 och 10 GDPR, därför har ingen dataskyddsansvarig utsetts. Eventuella frågor om dataskydd kommer hanteras av dataskyddskoordinatorn för Banner GmbH på datenschutz@bannerbatterien.com.

Härmed informerar vi om de viktigaste aspekterna av behandling av personuppgifter på vår hemsida.


Google Analytics
Vår webbplats använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google Inc. För att avaktivera Google Analytics tillhandahåller Google på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sv en plugin för webbläsaren. Google Analytics använder cookies. Detta är små textfiler som gör det möjligt att lagra specifik användarrelaterad information på användarens enhet. Dessa tillåter en analys av användningen av våra webbsidor via Google. Den information som samlas in av cookien om användningen av våra webbsidor (inklusive din IP-adress) överförs vanligtvis anonymt till en Google-server i USA. På grund av anonymiteten dras inga slutsatser om din identitet. Google respekterar bestämmelserna om integritet enligt det amerikanska handelsdepartementets avtal ”Privacy Shield” och använder den insamlade informationen till att utvärdera användningen av våra webbplatser för att skapa och tillhandahålla oss rapporter inklusive andra relaterade tjänster. Mer information finns på http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html.

 

Dessutom ger vi dig möjligheten att avsluta användningen av våra tjänster:

Inaktivera Google Analytics datainsamling för den här webbplatsen


Cookies - Riktlinjer
Vi använder så kallade cookies på vår webbplats för att upptäcka upprepad användning av våra erbjudande av samma användare/internet-innehavare.
Du kan förhindra lagring av cookies genom att ställa in detta i din webbläsare. Du kommer dock då inte kunna använda alla funktioner på vår hemsida fullt ut.


Serverdata
Av tekniska skäl samlas bland annat följande uppgifter in som din webbläsare skickar till oss eller vår webbleverantör (så kallade serverloggfiler):

  • Webbläsartyp och version
  • Operativsystem
  • Webbplatsen du kom ifrån (Referrer URL)
  • Webbsida som besöks
  • Datum och tid för besöket
  • Din IP-adress.

Dessa anonyma uppgifter lagras separat från personuppgifter och tillåter således inte att slutsatser dras om en viss person.


Externa tjänster: Facebook-plugin
På våra webbsidor finns plugins från det sociala nätverket Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA integrerade. Dessa Facebook-plugins känns igen via Facebook-logon eller "Gilla knappen" på vår webbplats. En översikt över Facebook-plugins hittar du här: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

När du besöker våra webbsidor skapar denna plugin en anslutning mellan din webbläsare och Facebook-servern. Facebook tar emot informationen om att du besökt vår webbplats via din IP-adress. Om du klickar på "Gilla knappen” från Facebook medan du är inloggad på ditt Facebook-konto kan du länka innehållet på våra webbsidor till din Facebook-profil. Detta gör det möjligt för Facebook att associera ditt besök på vår webbplats med ditt användarkonto. Vi vill påpeka att vi som leverantör av webbsidorna inte är medvetna om innehållet hos de överförda uppgifterna eller hur de kommer användas av Facebook. För mer information, se Facebooks sekretesspolicy på: http://www.facebook.com/policy.php. Om du inte vill att Facebook ska associera ditt besök på vår webbplats med ditt Facebook-konto, logga då ut från ditt Facebook-konto.

 

Kontaktmöjligheter
Vi erbjuder möjlighet att kontakta oss via e-post och/eller kontaktformulär. I dessa fall kommer information om användaren att lagras för att hantera kontakten. Det sker inte någon överföring av information till någon tredje part. En jämförelse av de insamlade uppgifterna med de uppgifter som eventuellt samlats in av andra komponenter på vår webbsida utförs inte heller.

 

Kategorier av registrerade personer

Banner GmbH behandlar personuppgifter om registrerade personer från följande kategorier.

  • Kunder
  • Intressenter
  • Arbetssökande
  • Externa tjänsteleverantörer
  • Leverantörer
  • Besökare


Dina rättigheter
Du kan kontakta oss gratis för att ställa frågor om vår insamling, behandling eller användning av dina personuppgifter inklusive deras ändring, blockering, borttagning samt återkallande av ditt samtycke vilket måste innehas enligt den allmänna dataskyddsförordningen. Vi vill påpekar att du har rätt att korrigera felaktiga uppgifter, ta bort personuppgifter samt begränsa deras användning så länge din begäran inte strider mot vår lagstadgade skyldigheter för lagring. Dessutom har du rätt att överklaga till den österrikiska dataskyddsmyndigheten.


Banner GmbH
Banner Straße 1
A-4021 Linz
Tel. +43/(0)732/38 88-0

datenschutz@bannerbatterien.com


Linz, den 25 maj 2018