This site uses cookies. Cookies are used for user guidance and web analytics and help to make this website better and more user-friendly. If you do not want a recording, you can disable it under Legal notice & privacy statement

DATA PROTECTION DECLARATION

Уважаеми посетители,
на някой от уебсайтовете на Banner GmbH,

Защитата на Вашите лични данни е особен приоритет за нас.
Използването на нашия сайт е възможно без предоставяне на лични данни.
Ние обработваме личните данни в съответствие с разпоредбите на Общия регламент относно защитата на данните (ОРЗД) на ЕС и австрийския федерален закон за защита на физическите лица при обработката на личните данни (Закон за защита на личните данни – DSG). Данните се считат за лични, когато могат да бъдат отнесени недвусмислено към конкретно физическо лице. Общите правила на уебсайта, както и правилата на различните засегнати групи, Ви информират за естеството, обхвата и целта на събирането, използването и обработката на лични данни от страна на

Banner GmbH
Banner Straße 1
A-4021 Linz
Тел. +43/(0)732/38 88-0
datenschutz@bannerbatterien.com

Тъй като компанията не извършва обработка като държавна институция или обществен орган, нейната основна дейност не е извършването на операции по обработка, изискващи редовен и систематичен контрол на засегнатите лица, както и основната ѝ дейност не се състои в подробна обработка на определени категории данни съгласно членове 9 и 10 на ОРЗД, не е назначен отговорен служител по защита на данните. Всички запитвания във връзка със защитата на личните данни се приемат от координатора по защитата на личните данни на Banner GmbH на адрес datenschutz@bannerbatterien.com.

С настоящото Ви информираме относно най-важните аспекти във връзка с обработката на личните данни в рамките на нашия уебсайт.


Google Analytics
Нашият уебсайт използва Google Analytics, услуга за уебанализ на Google Inc. За дезактивиране на Google Analytics Google предоставя добавка за браузър на адрес http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de. Google Analytics използва бисквитки. Това са малки текстови файлове, които позволяват съхраняването на конкретна информация за потребителя на крайното устройство на потребителя. Те позволяват Google да извършва анализ на използването на нашата уебстраница. Събираната от бисквитката информация относно използването на нашите страници (включително Вашия IP адрес) обикновено се прехвърля в анонимизирано състояние към сървър на Google в САЩ и се съхранява там. Поради извършеното анонимизиране не са възможни заключения относно Вашата самоличност. Google спазва разпоредбите относно поверителността в Споразумението за защита на поверителността и е регистрирана в Програмата за защита на поверителността на Министерството на търговията на САЩ – „Privacy Shield“ – и използва събираната информация с цел оценяване на използването на нашите уебсайтове, изготвяне на доклади в тази връзка и предоставяне на други услуги във връзка с това. Повече можете да научите на адрес http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html.

 

Освен това Ви предоставяме възможността да откажете това тук.

Дезактивиране на събирането на данни от Google Analytics за този уебсайт


Политика на бисквитките
Ние използваме на нашия сайт така наречените бисквитки, за да разпознаем повторните посещения на нашия уебсайт от един и същ потребител/ползвател на интернет връзка.
Можете да предотвратите инсталирането на бисквитки чрез съответната настройка на браузъра Ви – ние обаче бихме искали да Ви информираме, че в този случай може да не успеете да използвате напълно всички функции на нашия уебсайт.


Данни на сървъра
От технически съображения се събират включително следните данни, които Вашият интернет браузър прехвърля към или до нашия доставчик на уебпространство (така наречените файлове със запис на хронологията на сървъра):

  • тип и версия на браузъра
  • използвана операционна система
  • уебсайт, от който ни посещавате (URL адрес на референта)
  • уебсайт, който посещавате
  • дата и час на Вашия достъп
  • Вашият IP (интернет протокол) адрес.

Тези анонимни данни се съхраняват отделно от всички лични данни, които евентуално сте предоставили, и така не позволява да се правят заключения за самоличността на конкретно лице.


Външни услуги: Добавка за Facebook
На нашите страници са интегрирани добавки на социалната мрежа Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA. Можете да разпознаете добавките на Facebook по логото на Facebook или бутона „Like“ („Харесва ми“) на нашата страница. Преглед на добавките на Facebook ще откриете тук: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Когато посещавате нашите страници, чрез добавката се създава директна връзка между Вашия браузър и сървъра на Facebook. С това Facebook получава информация, че сте посетили нашия сайт с Вашия IP адрес. Ако щракнете върху бутона „Like“ на Facebook, докато сте влезли във Вашия Facebook акаунт, можете да свържете съдържанието на нашите страници с Вашия Facebook профил. В резултат на това Facebook може да зададе посещението на нашите страници в потребителския Ви профил. Бихме искали да Ви информираме, че като доставчик на страниците ние не получаваме информация относно съдържанието на предаваните данни и тяхното използване от Facebook. Допълнителна информация във връзка с това можете да откриете в политиката за поверителност на Facebook в http://bg-bg.facebook.com/policy.php. Ако не желаете Facebook да свързва посещението Ви на нашите страници с Вашия потребителска акаунт във Facebook, излезте от потребителския си акаунт във Facebook.

 

Възможност за осъществяване на контакт
Предоставяме Ви възможност да се свържете с нас по електронна поща и/или чрез формуляр за контакт. В този случай информацията, предоставена от потребителя, ще бъде съхранена с цел обработване на неговия контакт. Не се извършва предаване към трета страна. Не се извършва и сравняване на събраните по този начин данни с данни, които евентуално са събрани от други компоненти на нашия сайт.

 

Категории засегнати лица

Banner GmbH обработва лични данни на следните категории засегнати лица:

 

  • Клиенти
  • Потенциални клиенти
  • Рекламодатели
  • Доставчици на външни услуги
  • Доставчици
  • Посетители


Вашите права
В съответствие с Общия регламент относно защитата на данните можете да се свържете с нас безплатно за всякакви въпроси, свързани със събирането, обработката или използването на Вашите лични данни и тяхното коригиране, блокиране, заличаване или оттегляне на даденото съгласие. Бихме искали да Ви информираме, че имате право на корекция на неверни данни, заличаване на лични данни или ограничаване на обработката, ако това искане не е възпрепятствано от законово задължение за съхранение. Освен това имате право на обжалване пред Австрийския орган за защита на данните.


Banner GmbH
Banner Straße 1
A-4021 Linz
Тел. +43/(0)732/38 88-0

datenschutz@bannerbatterien.com


Линц, 25 май 2018 г.